Elérhetőségek

Brezo Euro Kft.-bádogos bolt

Cím: 9700 Szombathely,
Csaba utca 5/a
Telefon:
+36-30/3010-243
E-mail:
vasibadogosbolt@gmail.com


Bemutatkozás


Üdvözöljük honlapunkon!

2017. február 13-án nyitottuk meg bádogos szaküzletünket Szombathelyen a Csaba utca 5/a szám alatt. Bádogos bolt, melyben bádogos és tetőfedő termékek széles választékával, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk vásárlóinkat annak érdekében, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk szolgálni. Minőségi termékpalettánkon mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő árut; termékskálánkat a hagyományos termékeken túl a piacon megjelenő újdonságokkal is bővítjük. Üzletünkben többek között horgany-, horganyzott, színes horganyzott, alumínium és színes alumínium csatornákat, tető-kiegészítőket, síklemezeket, cserepes lemezeket, tekercslemezeket, színes és horganyzott tetőszegéseket (vápalemez, oromszegély, falszegély, kéménybádog, stb.) forgalmazunk. Rövid határidővel vállaljuk egyedi szegések gyártását is.

Mind magánszemélyek, mind kivitelezők, vállalkozók számára versenyképes, megfizethető árakat biztosítunk.

Cégünk szakmai tapasztalata több generációra mutat vissza. Szakképzett, tapasztalt munkatáraink a piaci termékek és márkák széleskörű ismeretében szaktanácsadással segítik döntését, az Ön igényeinek leginkább megfelelő márka és termék kiválasztását.

A széles és minőségi termékpaletta, a szakszerű és rugalmas kiszolgálás, a kedvező árak és a rugalmas fizetési feltételek egyaránt garantálják ügyfeleink elégedettségét.

Ha érdeklődését felkeltettük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Lakics Roland
ügyvezető

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Brezo Euro Kft.-bádogos bolt - Magyar